Tømrermester Jakob Ebbesen udfører

Savner du overblik over mulighederne?
Ejer du en mindre bygning eller bolig, der skal renoveres, eller synes du energiregningen er for høj, er det en god idé at starte med at kontakte en mig. Jeg er uddannet håndværker og energivejleder og kan derved give en vurdering af bygningen som helhed: Hvor skal der sættes ind for at spare på energien?

Jeg kan give dig et godt overblik over, hvilke fordele f.eks. en kedeludskiftning, solvarmeinstallation, en vinduesudskiftning eller efterisolering giver.

Jeg kan fortælle om, hvilket tiltag der vil gøre mest for din varmeøkonomi – og i hvilken rækkefølge besparelsestiltagene foretages bedst. Skal man f.eks. udskifte kedlen, før man hulmursisolerer? Vil evt. trækproblemer forsvinde, hvis der installeres gulvvarme - eller kommer trækken fra et dårligt isoleret vinduesparti? Sådanne spørgsmål kan jeg besvare som energivejleder eller evt ved termografering som jeg også kan tilbyde.

Lige nu tilbyder jeg et energitjek for bare 2500 kr. inkl. moms.
​Tilbuddet gælder for huse op til 200 m2 og i hele Østjylland.​
Kontakt os her
jakobebbesen logo
​Tømrermester Jakob Ebbesen
Trehøjevej 15
8882 Fårvang
Tlf.: 22 79 39 46E-mail: mail@jakobebbesen.dk
CVR: 31082471​
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram